f5f129a5 6159 48eb a319 837988d4b101_1440x961
Maridatge amb cava a l'interior de la capella de l'ermita del Puig de la Creu. ||CEDIDA
19/02/2024 Cultura
Tast de cava assolellat, al Puig de la Creu

Arima Experiències celebra l'èxit de l'activitat duta a terme diumenge passat

Marina Antúnez

Arima Experiències va realitzar un tast de caves, diumenge passat, a l’ermita del Puig de la Creu. L’activitat va comptar amb la participació de 25 persones, vingudes d’arreu. “De Sant Feliu de Llobregat, Sabadell, Barcelona, Barberà”, apunta Clara Martí, responsable d’Arima. D’aquesta manera, les experiències d’Arima ja arriben més enllà de Castellar.

 

La dinàmica d’aquesta jornada de cava va ser la següent. El tast va estar conduït per Jordi Munt, que va anar comentant els  caves. “La gent arribava i els vam rebre al terrat”. Allà es va fer la primera copa de cava.

 

A continuació, els assistents van entrar a la capella i van fer un maridatge de caves diversos amb un tàrtar de salmó, torrada amb pernil i mongetes seques amb botifarra.

 

La part dolça es va deixar pel final, al terrat, on els participants van poder tastar “un pastís de formatge i unes palmeres de xocolata”. La gent va valorar positivament que l’activitat es realitzi en un lloc tan exclusiu com el Puig de la Creu i l’organització també celebra que les activitats tinguin sempre bona acollida. Hi ha calendari ja programat fins al juliol.

 

Participants del tast de cava al terrat de l'ermita del Puig de la Creu. ||CEDIDAParticipants del tast de cava al terrat de l'ermita del Puig de la Creu. ||CEDIDA

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris