Oscars 3_617x412
'Som d'Òscar', al Teatre del Sol.  || CEDIDA
26/10/2018 Cultura
‘Som d’Òscar’ es presenta al Teatre del Sol

Aquest dissabte, les formacions corals de Musicorum actuen al teatre sabadellenc

Marina Antúnez

Les corals Musicorum, dirigides per la castellarenca Sònia Gatell i compostes per les veus infantils del Cor de la Nit, els joves de Som·night i els adults de Musicorum, presenten Som d’Òscar al Teatre del Sol de Sabadell els dies 27 d’octubre i 10 de novembre, a les 20 hores.


La proposta és un concert de bandes sonores per a cor i piano que també compta amb la participació dels actors del Teatre del Sol Bruna Feliciano i Pere Villaró, i el pianista Sergi Rodríguez.


El fil conductor del concert és una simulació de la famosa Gala dels Òscar, els premis cinematogràfics de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Los Ángeles, a Califòrnia, i se centra en el gènere del teatre musical i banda musical. Les bandes sonores que interpretaran les corals han estat guanyadores o nominades als Òscar en alguna edició.


Som d’Òscar és un concert per a tota la família que se centra en el repertori de les corals per pel·lícules com Annie, Chicago, La Sireneta, Mary Poppins, i en peces més noves d’El gran showman i una suite del film El Rei Lleó.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris