IMG 9582_617x412
Una part de la imatge renovada de la Biblioteca Municipal. || M. ANTÚNEZ
10/09/2020 Cultura
El setembre dia a dia, a la Biblioteca Municipal

El servei municipal anuncia quins serveis i activitats s'han previst en les properes setmanes

Marina Antúnez

 partir del 16 de setembre, la Biblioteca Municipal Antoni Tort reprèn l’horari d’obertura d’hivern. És a dir, estarà oberta els matins de dilluns a dissabte i les tardes de dilluns a divendres, i s’hi podrà estudiar. Els llibres consultats quedaran en quarantena. Així i tot, no es podrà accedir als ordinadors de la planta subterrània. També s’aniran recuperant les activitats com els clubs de lectura, les hores del conte, les visites escolars i tallers com el d’escriptura. De moment, tot està previst al Pati de les 3 Moreres i amb aforament limitat. Aquestes activitats tenen lloc fora de l’horari d’obertura de la biblioteca. 


Les hores infantils del conte s’iniciaran a partir del 26 de setembre, a les 11.30 h, al Pati de les 3 Moreres.  La primera anirà a càrrec del contacontes del Senyor Riu. El 17 d’octubre s’han previst contes i rondalles de Sant Llorenç del Munt a càrrec de Toni Massagué. El 27 d’octubre hi haurà tertúlia en anglès amb l’obra de Jane Eyre, a les 20 h; el 21 de novembre, hora infantil amb la companyia Bufanúvols.  També s’han programat els clubs de lectura de llengua catalana Faci’l fàcil, nivell inicial i avançat, el club de lectura de novel·la i el de viatges. El 21 i 27 de novembre també s’ha previst un cicle de xerrades sota el paraigua: ‘El viatge. Abans i després’. 


I per al 5 i 12 de desembre s’ha programat la proposta ‘Cèl·lules i simpatia. Monòlegs en el temps de la sida’ de Mihael Kearns, un espectacle basat en monòlegs sobre la malaltia de la sida, dirigit per Roser Justícia i que comptarà amb les actrius i actor Àngels Castro, Agnès Hernández, Héctor Hernández, Mònica Mimó i Roser Justícia. Organitza la Biblioteca Municipal amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.

Comparteix
M'agrada
Comentaris