Actuació dels bastons a Sant Feliu l'any passat_617x412
Actuació dels bastoners a Sant Feliu, en una passada edició. || Q.P.
22/07/2022 Cultura
Sant Feliu festeja les Nits d'Estiu

Els Més Tranquils de Sant Feliu organitzen diverses activitats durant tot el cap de setmana

Marina Antúnez

Els veïns de Sant Feliu del Racó, a través de l’associació Els Més Tranquils de Sant Feliu, han previst unes Nits d’Estiu ben engrescadores els dies 22 i 23 de juliol. 


Divendres 22, a partir de les 22 i a la plaça Doctor Puig, s’ha previst una sessió de música amb discjòquei, que comptarà amb la barra de bar del Centre Feliuenc, fins a les 2 h. 


Dissabte 23, a partir de les 10 h i fins a la 13 h, s’ha previst una gimcana per als més petits.


A la tarda, a partir de les 17.30 h, s’inicien les cantades de Sant Feliu des del Casino del Racó (carrer de Brutau, 19); seguint cap al Passeig de les Roques, 1; Vinya del Quico, 20; plaça del Cim, carrer de la Font de la Soleia i amb arribada a la plaça del Doctor Puig, a les 21.15 hores.


A partir de les 20.30 hores es donarà el tret de sortida al sopar popular a càrrec del Centre Feliuenc, fins a les 23 h, a la plaça del Doctor Puig. 


Des d’aquesta mateixa hora i fins a les 3 de la matinada, s’ha previst una altra sessió de música amb discjòquei amb la col·laboració de la barra del Centre Feliuenc.


Diumenge 24, a les 10 hores, el Ball de Bastons farà la seva primera actuació –recordem que dues hores més tard, també oferirà una actuació al carrer de Sant Jaume–. A les 11.30 hores s’iniciarà una ballada de sardanes. I d’aquesta manera es posarà el punt final a les Nits de Sant Feliu.


L’any 2019, Sant Feliu va celebrar la Festa Major els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol. Per segon any consecutiu, se celebrava la festa a l’inici de l’estiu perquè pel que fa al públic i els organitzadors es podia comptar amb més gent. Enguany, mantenint el mes de juliol, la festa d’aquest nucli agregat tornarà a tenir lloc al mes de juliol.

Comparteix
M'agrada
Comentaris