Primera trobada de jocs de taula al Calissó d’en Roca. || R. GÓMEZ
Primera trobada de jocs de taula al Calissó d’en Roca. || R. GÓMEZ
09/07/2019 Cultura
S'estrena el Tasta Jocs

Divendres va tenir lloc la Primera Trobada de Jocs de Taula a Castellar

Marina Antúnez

Divendres passat va tenir lloc la Primera trobada de jocs de taula al Calissó d’en Roca, organitzada per la Ludoteca Les 3 Moreres, el Servei Local de Català i el Grup de jocs de Taula de Castellar. “Va anar molt  bé, ho valorem com tot un èxit, estem molt contents de la resposta de la gent”, deia el Josep Maria Guitart, membre del grup estable de jocs de taula de Castellar.

El Calissó es va omplir de gom a gom, totes les taules van quedar ocupades de gent jugant als jocs de taula que es van posar a disposició dels jugadors. Fins i tot, hi va haver persones a la terrassa que van voler jugar. En total,  hi van participar unes 40 persones, de totes les edats, “des de nens de 3 anys que venien amb els pares fins a gent gran que arribaven als 80”

Els jocs que es van deixar provar van ser: Catan, Virus, Sushi go, Colt express, Ubongo, Aventureros al tren, Monos locos, Speed cups, Distraction, entre d’altres.

La propera trobada tindrà lloc el 10 de setembre, enmig de la Festa Major de Castellar. La idea és portar més jocs i diferents. Tot hom qui vulgui participar o col·laborar amb el grup pot fer-ho posant-se en contacte amb la ludoteca. Poden ser empreses, entitats o particulars amb ganes de jugar. Una de les novetats és que, a partir d’ara, el grup estable ja ha triat un nom propi: Tasta Jocs. Podrien arribar a ser una associació, s’haurà d’anar veient els propers mesos.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris