WhatsApp Image 2022 05 23 at 18.20.04_950x634
Imatge promocional de Roger Padrós - CEDIDA
26/05/2022 Cultura
Roger Padrós estrenarà cançons a l'Espai Tolrà

El músic actuarà dissabte a les 20.45h amb banda i amb un intèrpret de llengua de signes

R.Gómez

Roger Padrós serà un dels teloners dels concerts de dissabte de la Marató per la Diversitat. Trepitjarà Castellar amb la seva banda per presentar les cançons del seu primer disc, que a hores d’ara s’està cuinant a l’estudi de gravació. És una prova de foc per veure la resposta del públic i per calibrar la banda que l’acompanyarà en el tour de concerts que oferirà en els propers mesos. “L’àlbum que publicaré inclourà cançons que hem anat preparant en els últims tres anys. Algunes de les cançons les estrenaré a Castellar, no les he tocat mai en directe”, explica Padrós.


Al festival de Suma+ l’acompanyarà Òscar Argemí, que s’incorpora a l’equip de Padrós, i que interpretarà en llengua de signes totes les cançons, per fer un concert universalment accessible, amb la diversitat com un dels pilars de l’actuació. “Per a mi és un orgull participar en la Marató de la Diversitat”, explica Padrós. “A partir d’ara Òscar Argemí ens acompanyarà a tots els concerts amb banda. Estrenem aquest format amb Suma. És una oportunitat perfecta fer-ho”, afegeix. “L’Òscar ha adaptat una per una totes les cançons a un llenguatge inclusiu”, remarca. No és la primera experiència de Padrós en l’àmbit de la diversitat a Castellar. El músic ha compartit escenari amb la coral Pas a Pas.


Padrós reconeix que viu un bon moment. Acaba de signar amb la discogràfica U98 i amb l’empresa de management Speed Music. A poc a poc, el músic de Polinyà està consolidant una carrera que va començar en un gran aparador, el talent show La Voz, en què va ser semifinalista en l’edició de 2020 amb el coach Pablo López, amb qui conserva una bona relació. De fet, és un dels seus referents musicals, com també ho són els Beatles o Coldplay, una barreja de pop-rock  que l’acompanyarà en aquest primer EP, que serà més elèctric del que s’havia imaginat. “Tot i que és més ‘canyero’, busquem que les lletres tinguin profunditat i donin peu a la reflexió. És un disc que parla de la presa de decisions. De la dificultat de fer-ho i de les conseqüències”, explica.


Padrós es considera més pianista que guitarrista, tot i que domina tots dos instruments gràcies a les classes que va rebre a l’Escola Música de la Creu Alta, a Sabadell. També ha participat en altres concursos com el Port Autor –que va guanyar–  i ha tocat a sales com Luz de Gas o la Sala Barts. Actualment, és un dels artistes residents de la Casa Batlló.

 

 

Àudio
Comparteix
M'agrada
Comentaris