15  biblioteca_1440x961
La Dakota i la seva mare agafen un préstec, havent demanat cita prèvia. || BIBLIOTECA
21/05/2020 Cultura
Reobre la biblioteca per a retorn i préstec de llibres

El servei municipal segueix mantenint tancats els espais interiors d'ús compartit

M. Antúnez / C. Domene

La Biblioteca Municipal Antoni Tort ha reobert el servei per oferir exclusivament  el servei de préstec i devolució de documents. “És una obertura parcial, atenem la gent amb cita prèvia a través d’un formulari del web municipal o per telèfon”, explica la directora, Carme Muñoz. La posada en marxa de l’equipament serà progressiva per garantir la seguretat de la ciutadania i del personal que hi treballa. “Només agafem devolució de préstec i préstec sota demanda”. De moment, l’accés lliure als diferents espais encara no serà possible i s’hauran d’utilitzar els espais expressament habilitats per fer ús dels serveis de préstec i devolució de documents.


Quan arriben al servei, “els llibres es posen en quarentena 14 dies”, apunta Muñoz. I afegeix que, “tot i que constarà que ens hem passat de la data, no hi haurà cap multa per l’usuari”.
Les persones que s’adrecin a la biblioteca és convenient que shi vagin amb les idees pensades. ”Jo vaig veure per Instagram que s’havia de demanar cita prèvia i la vaig demanar”, diu Vanessa Bermúdez, una usuària.


Els serveis de la biblioteca s’aniran posant en marxa a mesura que s’avanci en la desescalada previstes en el pla de desconfinament del Govern, tot i que només es podrà acollir  un terç de l’aforament i a la primera planta, que serà l’única oberta. El servei municipal també ha comunicat aquest dijous que s'allarguen els préstecs fins al 31 de juliol i les reserves, fins al 22 de juny.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris