ce1e8c6d 131a 4cac b870 b71e588a96b7_617x412
Simón Sánchez és el productor dels propers discos de Lòxias i Opció 37. || CEDIDA
24/03/2023 Cultura
Produccions per a Opció 37 i Lòxias

Simón Sánchez ha produït els nous discos de les dues formacions castellarenques

El castellarenc Simón Sánchez ha produït els treballs dels grups locals Lòxias i Opció 37, a banda d’algun altre projecte, i també un de personal. “Estem treballant en un disc per a cada un, Lòxias i Opció 37, que veuran la llum al maig”, diu Sánchez.

 

Aquests dos grups, nascuts a Castellar, són d’estils diferents. Mentre que Lòxias és rumba catalana, Opció 37 interpreta música hip-hop. “Per a ells, tenir una persona resident a Castellar els podia facilitar la producció”.

 

Simón no només fa la producció sinó que també fa la mescla i màsters. En el cas d’Opció 37, va conèixer el grup fa un parell d’anys i, des d’aleshores, els fa la producció i bases. “La meva feina ha estat formalitzar aquests temes amb composicions fetes entre tots, però jo treballant-ho des del meu estudi”. En aquest sentit, ha fet la composició instrumental i el grup ha posat les veus per al disc, que es dirà Rural Gangsta. En el cas de Lòxias, “he fet més aviat la feina de gravació, conjuntament amb Oriol Brunet (Azul)”. Sánchez té l’estudi a casa, en una sala tractada acústicament.

 

Simón Sánchez també és guitarrista i baixista, a més de cantant. Es va formar en guitarra clàssica i, després, en moderna i jazz. Té el seu propi projecte, que fusiona el pop, el soul, R&B, etc. “Són composicions pròpies, i canto en català i castellà”. És baixista de Lòxias i guitarrista d’Azul. Amb Opció 37 també participa als concerts. Té en marxa altres projectes amb Alba Robles i Boozy.

Comparteix
M'agrada
Comentaris