21046a07bbf74c88605a76c464cb685e_617x412
Cartell de 'La reina de la bellesa de Leenane'.
29/11/2019 Cultura
La Perla 29 torna a l’Auditori Municipal

Presenta un drama de Martin McDonagh, dirigit per Julio Manrique

Marina Antúnez

Aquest dissabte, a les 20.30 hores, La Perla 29 torna a l’Auditori Municipal Miquel Pont amb la proposta La reina de la bellesa de Leenane, un drama escrit per Martin McDonagh i dirigit pel dramaturg Julio Manrique.


En el repartiment, ha comptat amb l’elenc format per Enric Auquer, Marissa Josa, Marta Marco i Ernest Villegas, amb escenografia de Sebastià Brosa i vestuari de Maria Armengol.


L’argument de La reina de la bellesa de Leenane se centra en la vida de Mag Folan i la seva filla Maureen, que viuen al petit poble irlandès de Leenane, a la comarca de Connemara.


Mare i filla conviuen a base de manipulacions enclaustrades a l’antiga casa familiar. Maureen passa els dies veient com la joventut se li escapa tenint cura de la seva mare. L’arribada de Pato i Ray Dooley saccejarà la rutina de les Folan i farà incrementar encara més la tensió entre ambdues.


L’obra és un drama sobre la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família, i com moltes vegades repetim els errors i fracassos d’aquells que han vingut abans que nosaltres.


El director Julio Manrique s’ha declarat seguidor de l’autor de l’obra. “M’agrada Martin McDonagh. El seu humor salvatge. El seu estrany lirisme. La seva mirada”, ha confessat. “M’agrada el seu món de perdedors i frases curtes, de diàlegs delirants i situacions violentes fins al paroxisme. M’agrada el seu teatre, tant cinematogràfic. I també les seves pel·lis, tan teatrals”, conclou el director i actor Julio Manrique.

Comparteix
M'agrada
Comentaris