Frances McDormand protagonitza 'Nomadland'.
Frances McDormand protagonitza 'Nomadland'. 
07/05/2021 Cultura
Pel·lícula d’Oscar per diumenge

'Nomadland' es projectarà en dues sessions a l'Auditori Municipal

La pel·lícula Nomadland, de Chloé Zhao, es projectarà diumenge dia 9 de maig a Castellar  en dues sessions, a les 16.15 h i a les 19 h, a l’Auditori Municipal Miquel Pont. Ja es poden adquirir les entrades anticipades a www.auditoricastellar.cat.

El film acaba de rebre 3 premis Oscar: millor pel·lícula, millor direcció i millor actriu per Frances McDormand. També va ser mereixedora de 2 Globus d’Or: per millor pel·lícula dramàtica i millor direcció; ha rebut 4 premis BAFTA: a millor pel·lícula, a millor direcció, millor actriu i millor fotografia; el Lleó d’Or a millor pel·lícula al Festival de Venècia; el premi del públic a millor pel·lícula al Festival de Toronto, i el Top 10 i millor fotografia al National Board of Review.

L’equip de repartiment el completen, a més de McDormand, David Strathairn, Linda May, Charlene Swankie, Bob Wells, Gay DeForest i Patricia Grier.

L’argument se centra en una dona (Fern) que, després de perdre-ho tot durant la recessió, s’embarca en un viatge cap a l’Oest americà vivint com una nòmada en una caravana. Després del col·lapse econòmic que també va afectar la seva ciutat a la zona rural de Nevada, agafa la camioneta i es posa en camí per explorar una vida fora de la societat convencional, com una nòmada moderna.

Comparteix
M'agrada
Comentaris