b193e8ef 81f8 499a 8e67 d4702f63c122_950x634
Una de les obres de Carles Azcón que es pot veure al Calissó Cultural. || CEDIDA
02/02/2023 Cultura
‘Orígens’, de Carles Azcón

L'exposició de l'artista santcugatenc s'inaugura aquest dijous al Calissó 

Marina Antúnez

El Calissó Cultural acull una nova exposició artística. Es va inaugurar aquest dijous, 2 de febrer. L’autor convidat és Carles Azcón, un pintor contemporani nascut el 1982 a Canberra (Austràlia), on va passar la infantesa.

 

Establert ara a Sant Cugat del Vallès, l’artista i professor d’art és llicenciat en belles arts i té un màster en creació artística de la Universitat de Barcelona. És tècnic superior en arts aplicades al Mur de l’Escola Massana.

 

La seva obra, recollida en part al Calissó Cultural, reflecteix el gran potencial artístic que té de crear simbiosis entre el món i la pintura. La seva obra colorista s’inscriu, per tradició, al vessant d’informalitat de la pintura i, més concretament, a l’escola catalana. En aquest sentit, Azcón fa palesa la seva gran base tècnica i les seves dosis de vitalitat i força en les seves peces.

 

Actualment, l’artista treballa a l’espai d’art contemporani La Puntual (al Mercantic de Sant Cugat del Vallès) i està compromès amb causes solidàries, en especial, amb el canvi climàtic. Aquesta sensibilitat amb la natura és molt present a les seves obres.

 

Les pintures d’Azcón han estat exposades a galeries d’art de Catalunya i internacionals, com per exemple, la mostra Jorge Alcolea (a Madrid i Barcelona), Sonia Monti (a París), o Es Arte (a Marbella), entre d’altres. L’exposició a Castellar es podrà veure fins al 8 de març. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris