cicle de cambra (2) (1)_1440x961
Imatge d’arxiu d’un concert de cambra d’Acció Musical Castellar. || AMC
06/05/2022 Cultura
Nou concert ‘De cambra amateur’ a l’Auditori Municpial

L'acte tindrà lloc diumenge i està programat per Acció Musical Castellar

Marina Antúnez

Diumenge, dia 8, a les 12 h i a l’Auditori Municipal Miquel Pont, l’entitat Acció Musical Castellar, conjuntament amb l’escola de música Artcàdia, organitzen un concert de cambra en el marc del cicle iniciat la temporada passada amb el títol De cambra amateur.

 

En aquesta ocasió, actuaran músics amb un alt nivell però amb una dedicació és amateur, és a dir, no professional, “però no per això menys interessant, tot al contrari”, segons Acció Musical Castellar. El concert de cambra, obert a la ciutadania, estarà format per diferents formacions cambrístiques des de piano a 4, 6 i 8 mans, trios de corda, piano i veu, i també es podrà gaudir de la interpretació de duets de piano i violoncel i un quartet de violoncels.

 

El repertori serà variat i exigent, format per obres de Piazzola, Fauré, Rakhmàninov, Mozart, Beethoven, Vivaldi i també dues peces de musicals com Carrie.

 

El cicle De Cambra intenta promoure i oferir espais de trobada i posar en valor la interpretació, en aquest cas, de formacions de cambra per a gent que no ha fet de la música la seva professió però sí que és la seva passió. “I convidem tothom a poder acompanyar i gaudir del concert que han preparat”.

 

L’any 2021, Acció Musical Castellar va engegar, amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Primer Cicle de Cambra i Solistes, un espai per aproximar un format de repertori, tant de cambra com solista, d’una forma completa i des de diferents perspectives

Comparteix
M'agrada
Comentaris