A7R09477_1440x961
Catellarencs gaudint de delícies servides al Tast d'Estiu  Quim Pascual
28/07/2022 Cultura
Unes Nits d’Estiu amb molta marxa

La bona resposta dels actes culturals programats durant el juliol s'han viscut com un escalfament a la Festa Major de setembre que es podrà gaudir sense restriccions pandèmiques

La bona resposta de la programació de Nits d’Estiu, així com la segona edició del FemFestival, ha provocat a Castellar la sensació de deixar enrere la pandèmia. Per primera vegada en molts mesos, s’ha pogut gaudir d’actes sense l’obligatorietat de seure o repartir-se en l’espai amb restriccions. Tal com valora la regidora de Cultura, Joana Borrego,  aquesta edició de les Nits d’Estiu han estat “un escalfament de cara a la Festa Major, que confiem sigui una de les millors que s’hagin fet”.


Com opina Borrego, aquestes Nits d’Estiu s’han viscut “com abans de la pandèmia” i la seva valoració és que, fins i tot, han superat les del 2019, “segurament per les ganes de la gent de sortir al carrer”. En aquest sentit, també cal destacar les festes majors, com la de Sant Feliu i del carrer Sant Jaume que, des de fa uns anys, també se celebren al juliol.


Pel que fa a l’assistència de públic, a banda del FemFestival, que es va concentrar en un cap de setmana amb música en directe  de veus femenines durant tres nits, el Tast d’Estiu va ser tota una explosió de gent al carrer gaudint “d’una oferta gastronòmica i cultural”. Borrego també vol posar en valor activitats promogudes per les entitats locals com les sardanes o la roda cubana, dos autèntics clàssics de les Nits d’Estiu juntament amb el cinema. Tampoc va faltar unes dosis de cultura més reposada amb els actes organitzats pel Centre d’Estudis. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris