A7307940_1440x961
Els quatre solistes d'ABBA the new experience interpretant un dels temes d'homenatge al grup suec Quim Pascual
12/09/2022 Cultura
La música eterna d'ABBA

ABBA The new experience fa vibrar el públic de la plaça d'El Mirador que va taral·lejar en tot moment les cançons del mític grup suec

Jordi Rius

No cal dir que ABBA The new experience, la banda de tribut al grup suec que va actuar ahir a la plaça d'El Mirador, jugava amb avantatge i, es pot dir, que jugava a casa. El 95% de les cançons que van interpretar se les sabia el públic, una barreja heterogènia de gent de mitjana edat però també amb molts components de joves, que van taral·lejar des del minut 1 els temes. I és que ABBA ha deixat pòsit de les seves melodies i han aconseguit estar presents en la memòria col·lectiva de diverses generacions gràcies al fet que els seus temes han sonat en homenatges, musicals i bandes sonores de pel·lícules.

 

Per obrir foc, la banda amb els quatre solistes Clara Dini, Ana Karina García, Juanma Sánchez i Joaquín Catalán acompanyats a la bateria per Jonathan Argüelles -que ara també és un dels integrants de Sau30- , Marc Ferrando als teclats, Xavi Lario a les guitarres i Rafa Martín al baix va engegar amb Waterloo. Tot recordava al mític grup suec, des de la sonoritat fins als vestits dels quatre solistes passant per l'estudiada coreografia. Més d'una persona del públic va comentar que la similitud estava molt ben aconseguida i es va rendir a l'homenatge de seguida. 

 

El públic totalment entregat a l'actuació d'ABBA the new experience

El públic totalment entregat a l'actuació d'ABBA the new experience II Q. PASCUAL

 

ABBA The new experience va passar per les cançons més conegudes com The winner takes it all, Money, money, Super Trouper, Lay all your love on meS.O.S., Take a chance on me per endinsar-se després en temes més romàntics com Fernando o Chiquitita. Aquest darrer tema va comptar una vegada més amb la complicitat del públic ja que aquest va encendre les llanternes del seu mòbil per acompanyar la balada.  Es nota que  ABBA The new experience ja porta l'espectacle molt rodat i tota l'escenografia i els canvis de vestuari estaven totalment pactats i estudiats al mil·límetre.

 

I durant una hora i mitja la banda va encisar el públic que no va parar de ballar i cantar les cançons. Quan el grup s'acomiadava amb Voulez vous, de seguida el públic va demanar que la banda tornés a l'escenari. Després de fer algunes tornades a cappella de temes que ja havia interpretat, el grup va tornar amb tota la seva potència amb la mítica Mamma Mia, gairebé a petició popular. I, després, els comentaris de molts dels assistents van ser que el que acabaven de veure havia estat una gran experiència d'immersió en el món d'ABBA.

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris