MiguelAngelMarin1 NoticiaAmpliada_617x412
Miguel Ángel Marín. ||CEDIDA
23/07/2021 Cultura
Miguel Ángel Marín, a La Nit del Riure

L’humorista actua aquest divendres a la plaça d’El Mirador

Marina Antúnez

Miguel Ángel Marín serà el proper monologuista de La Nit del Riure, el cicle programat enguany per Castellar Jove a les Nits d’Estiu. Actuarà divendres, 23, a les 21.30 hores, a la plaça d’El Mirador.


L’humorista es dedica a l’ofici des de l’any 2004, i ha tingut l’oportunitat d’actuar en sales de circuit professional i teatres on ha estat en programació continuada, com el Cafè-Teatre Llantiol, la Sala Muntaner, Teatreneu, el Teatre Condal, el Teatre Talia València o el Casino València, entre d’altres. Actualment, és component de Les Nits del Club de la Comèdia.


Té, per tant, més de 15 anys d’experiència i 16 hores de text que n’avalen la trajectòria professional, de la qual confessa sentir-se orgullós. De fet, va començar com a actor de teatre, amb el Grup de Teatre TAL, on va estar-se durant uns dotze anys.


Té formació en art dramàtic i experiència radiofònica, aprenentatges que diu que li han estat realment útils per complementar les actituds a sobre d’un escenari.


Es defineix com un filòsof de barri que intenta canviar el món a base de cops d’humor, que puja a un escenari per ser el teu amic, a donar-te proximitat. És un humorista proper amb certes pintes de gamberro que ha viscut el que li tocava i el que venia de regal, un ciutadà de barri però elegant, que ha crescut i segueix sent de Badia de Vallès.


També es defineix com una mica maldestre amb les xarxes socials perquè el que li agrada és el contacte de veritat, el de tota la vida, el de mirar-se als ulls i prendre’s unes birres. “I el meu humor és així, proper, directe i desvergonyit, però elegant, que una cosa no evita l’altra i l’acudit ‘facilón’ no és el meu”


El cicle de La Nit del Riure es clourà amb Eva Cabezas, el 30 de juliol. També cal fer inscripció prèvia al web de l’Auditori Municipal.

Comparteix
M'agrada
Comentaris