trtterwterwte_1440x961
Landry i la seva banda van actuar dissabte a l'Auditori Municipal. || M. A.
10/10/2021 Cultura
Landry rumbeja l'Auditori

El músic i la seva banda van oferir un concert rítmic i divertit per a tots els públics

Marina Antúnez

Landry i la seva banda van visitar l'Auditori Municipal aquest dissabte, per oferir un concert i presentar el seu últim disc, 'Atreveix-te', nascut en temps de pandèmia. Malgrat que no van poder comptar amb gaire afluència de públic - segurament, la causa la trobaríem en aquest pont llarg a les portes d'aquest 12 d'octubre festiu - les persones que sí que van poder gaudir de la proposta de Landry en van gaudir, i molt. La rumba, que inunda l'escenari en gairebé totes les cançons, tret d'alguna cançó de bressol i alguna altra amb ritmes funky, fa ballar els més petits i els més grans.

 

De fet, una de les característiques de Landry en aquests temps post pandèmia és aquest eixamplament de base. Deixa de banda les anteriors propostes, més pensades només per al públic infantil, i ens apropa a tots, adults i a infants, a les seves històres. Per això notem, sobretot en les lletres, un canvi d'estil. Bé et pot parlar d'una caca enfadada o bé et pot parlar de les estupideses que alguns homes fan, d'un cuinetes que fa bon menjar, o bé ens dona esperança per viure com vulguem o bé, si en tenim ganes i en sabem, per pintar el món i les coses d'aquest món del color que vulguem. 

 

Landry s'acompanya de Laia Fortià a la bateria, Dani Carbonell al clarinet i de David Torres - veí de Castellar - al baix i ukelele. El tàndem que tots plegats fan, sumats a la veu cantant Landry i la seva guitarra, fan que el concert resulti d'allò més entretingut i que, a més, tinguem ganes de riure en més d'un moment per les lletres enginyoses que sentim. A més, s'hi nota la veterania, perquè la interacció entre públic i músics es fa evident. I al final, els aplaudiments, que dels que van assitir a l'espectacle, una seixantena de persones, van semblar el doble, perquè es va aplaudir, i força.  Per molts anys al Landry tan valent i molta sort amb 'Atreveix-te'. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris