Landry presenta 'Atreveix-te'. || CEDIDA
Landry presenta 'Atreveix-te'. || CEDIDA
08/10/2021 Cultura
Landry actua dissabte a l'Auditori Municipal

El músic presenta un nou disc, ‘Atreveix-te’

Marina Antúnez

Aquest dissabte (18 h) Landry visita l’Auditori Municipal de Castellar del Vallès amb la seva banda per presentar el disc Atreveix-te. La proposta escènica “és un espectacle nou, que hem creat a partir de la gravació del disc, que vam gravar en directe i que es va emetre per TV3”, diu Landry.

 

Es tracta d’un espectacle totalment renovat, diferent del que Landry havia fet fins ara, “perquè nosaltres ens basàvem en l’animació infantil tradicional”, comenta el músic. Aquest, en canvi, “és un disc més conceptual, que ve a parlar d’atrevir-se a pensar, a viure, a jugar, a ser, en definitiva”.

 

Es tracta, doncs, d’un concert pensat per a tota la família, tant per a infants com per a adults. “A través de la nostra música expliquem històries que formen part del nostre imaginari”.

 

Landry també acompanya l’espectacle d’una part audiovisual que va sincronitzada amb la música, i que es modifica segons el que passa a l’escenari. Amb ell, que toca la guitarra i posa la veu, també venen els músics Laia Fortià (bateria), David Torres (guitarrista i baixista) i Dani Carbonell (clarinet).

 

Algunes de les cançons que interpretaran són profundes i parlen de temes seriosos com els rumors i el fet de pensar per un mateix, d’altres, “són divertides i imaginatives, com ara per exemple, de les injustícies que viuen les caques”.

 

En últim terme, al disc Atreveix-te Landry parla de la llibertat de pensament, “de tenir idees pròpies malgrat que els altres puguin pensar que són bajanades”. La música és catalitzadora del que vivim.

Comparteix
M'agrada
Comentaris