Tonietti 2_617x412
Jordi Tonietti. 
25/06/2020 Cultura
Jordi Tonietti a l'#animats

Comença el cicle de concerts que s'aniran succeïnt durant sis setmanes

Marina Antúnez

Aquest dijous, 25 de juny, a les 11 hores comença el cicle #animats amb un concert de Jordi Tonietti a les xarxes socials de #femcastellar i #auditoricastellar. Aquesta proposta forma part de la iniciativa #animats, impulsada per sis artistes que es dediquen professionalment a l'animació infantil de Catalunya i que l'Ajuntament de Castellar ha incorporat a la programació telemàtica durant els mesos de juny i juliol.

 

Tonietti enceta el festival musical #animats amb una proposta engrescadora. Ell canta cançons i explica contes i rondalles des de ben petit, de fet, amb només 4 anys ja somiava ser músic. Un any més tard, ja cantava en festivals i programes de ràdio amb Els Germans Tonietti, el grup que va crear amb tres dels seus sis germans.

 

Ha estat als 54 anys quan el Jordi Tonietti ja pot dir que el seu somni de nen s’ha fet realitat. Ara, la seva vida i la música són indestriables. Els darrers trenta anys els ha dedicat a cantar per al públic infantil. En el seu repertori hi podem trobar havaneres, cançons populars, contes i rondalles, etc. Porta més de 2.500 acuacions fetes a dalt dels escenaris de diferents pobles i ciutats de Catalunya, Catalunya Nord, País Valencià i Illes Balears. També ha actuat a Bèlgica, Luxemburg, Guatemala, Córdoba i Andorra. Va rebre el premi de l’Ateneu d’Acció Cultural (ADAC) en reconeixement a la seva tasca de difusió i de defensa de la llengua i la cultura catalanes.

 

#animats, un cicle de concerts en streaming

La Regidoria de Cultura s’ha sumat a un cicle d’espectacles familiars en streaming que tindrà lloc entre el 25 de juny i el 30 de juliol. La proposta s’ha gestat per part de sis artistes d’animació infantil i juvenil i l’han titulat #animats. S’adreça a infants dels 3 als 12 anys. El cicle d’espectacles serà en streaming i s’emetrà a través del canal d’Instagram de l’Auditori Municipal Miquel Pont (@auditoricastellar) cada dijous, a les 11 h del matí. L’espectacle estarà disponible durant una setmana, fins al dimecres següent, a les 11 h del matí. 


En aquest cicle es podrà gaudir de contes, cançons i balls d’artistes que es dediquen professionalment als espectacles familiars. Són actuacions de 30 a 40 minuts, emeses en streaming.
El dia 25 encetarà la sessió el Jordi Tonietti; el dia 2 de juliol el protagonista serà Carles Cuberes; seguirà, el dia 9 de juliol, Roger Canals; el dia 16 actuarà Rah-mon Roma; el 23, Toti Roger, i finalment, el dia 30 de juliol, el torn serà per l’animador Jaume Ibars. La proposta #animats s’ha programat pensant-lo per a les xarxes, tant de Castellar del Vallès com d’altres poblacions catalanes. 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris