L'actuació de Festa Major de La Principal de la Bisbal_617x412
Actuació de Festa Major de La Principal de la Bisbal.
05/09/2019 Cultura
Grups amb estils musicals ben variats per Festa Major

Les propostes d’EKO Versions, Carles Argelaguet,la Principal de la Bisbal Angue i la Hot Jazz Trio formen part de l’oferta lúdica dels propers dies

Marina Antúnez

Tan dissabte com diuemgne, els castellarencs i castellarenques podran gaudir de diverses propostes musicals a l’aire lliure. Perquè ningú es quedi a casa sense la seva música preferida, s’han previst concerts en diferents horaris que s’adrecen al públic jove, de mitjana edat i més gran. Un cop més, la tria se’ns fa difícil perquè tots els grups proposats demostren gran expertesa en les arts sonores.

 

EKO versions que ompliran l’espai Vilabarrakes

L’Espai Vilabarrakes acollirà, diumenge, el concert d’EKO Versions, que compartirà escenari, en diferents horaris, amb el concert que també s’ha programat del grup Sense Sal. EKO Versions és una proposta musical de vuit amics que porten la festa a dins. Com diuen ells mateixos, la seva música és una injecció d’energia musical que ens transportarà per Festa Major als estils i temes més actuals. Són joventut i frescor amb una experiència destacada. Concert a concert comparteixen aquesta explosió de sons i colors que farà vibrar el públic que els vulgui gaudir.

 

Diumenge 8, de 23 h a 5.30 h
concert amb Eko Versions
Espai Vilabarrakes

 

Carles Argelaguet versiona Lluís Llach

Castellar per la Independència ha programat un concert de Carles Argelaguet versionant temes del cantautor Lluís Llach. L’acte tindrà lloc a la plaça de la Llibertat. Argelaguet és ex-guitarrista del grup sabadellenc Tancat per Defunció, ha format part de diferents bandes i projectes de versions.’Voilà’ és el seu projecte més personal, amb les millors cançons de Lluís Llach especialment arranjades a la guitarra elèctrica.

 

Dissabte 7, 19 h
concert amb Carles Argelaguet
Plaça de la Llibertat

 

La Principal de la Bisbal, concert doble

Un any més, la Cobla Orquestra La Principal de la Bisbal visita Castellar. Un any més, l’orquestra ens oferirà dues possibilitats per gaudir del seu repertori. Dirigits per Francesc Cassú, a les sis de la tarda han previst una audició de sardanes, a la plaça de la Fàbrica Nova. A les 19 h, i ja a l’interior del recinte de l’Espai Tolrà, seguiran amb un concert popular de Festa Major, al mateix espai.

 

Diumenge 8, 18 h i 19 h
Ballada de sardanes i Gran Ball de Festa Major amb la Cobla Orquestra La principal de la Bisbal
Plaça de la Fàbrica Nova i Recinte Firal de l’Espai Tolrà

 

Ball swing amb Angue & her Hot Jazz Trio

A la Festa Major 2019 no hi faltarà una bona dosi de música swing perquè els amants del lindy hop puguin moure l’esquet sense parar. Aquesta vegada, l’entitat SonaSwing ha convidat la banda Angue & her Hot Jazz Trio, amb Angué mostrant una poderosa veu, Federico Mazzanti al piano i Pere Loewe al contrabaix. El trio musical mostra la maduresa d’un projecte que conserva l’essència dels seus origens: jazz tradicional, swing i blues.

 

Diumenge 8, 18.30 h
Swing amb Angue & her Hot Jazz Trio
Plaça Calissó

Comparteix
M'agrada
Comentaris