b05afc5c ea0a 4e53 a50b f4dcd1c41524_1440x961
Guillem Barceló (Forest Film Studio) s’encarrega del concept art del parc temàtic. || CEDIDA
20/10/2021 Cultura
Forest Film Studio ambientarà un parc temàtic a Qatar

El projecte, liderat per Guillem Barceló, és un encàrrec de Furius Show

Marina Antúnez

 

Guillem Barceló, membre de la productora audiovisual Forest Film Studio ubicadaa a Castellar, juntament amb Lluís Domingo, han rebut un encàrrec de l’empresa Furius Show, que s’encarrega de tematitzar parcs temàtics. “Ells plantegen els restaurants, atraccions, botiques, fins i tot l’ ‘story telling’ que s’hi pot fer”, explica Barceló. En aquest sentit, donen un context que ho defineix absolutament tot, fins i tot, les portes dels lavabos, la cartelleria dels menús, els vestuaris dels actors, i s’ambienten les atraccions amb llums, so i contingut audiovisual.

 

En aquest últim aspecte és on s’ha demanat l’encàrrec a Forest Film Studio, per fer el concept art del parc temàtic que s’ubicarà a Qatar. “Nosaltres som una productora audiovisual que ve de la productora Creueta 119”, que és més aviat una productora de comunicació corpotavia, “i assessorem empreses amb vídeos corporatisus, i també per la Casa Batlló, El Museu Marítim, etc”. A poc a poc, van començar a fer força ficció, fent spots i vídeoclips. També han fet documentals com Vitals per HBO, Shootball, un documental que donava veu a las víctimes i al pederasta dels maristes. En el sector de publicitat també han fet projectes, i a més, curtmetratges i obres de ficció. Aquest nou projecte al parc temàtic de Qatar veurà la llum, segurament, l’estiu o tardor de 2022. Es tracta d’un parc indoor ambientat amb el París de principis del segle XX. “S’hi vol representar l’inici de l’energia, l’electricitat, l’eufòria pels invents”.

 

Així, doncs, l’ambientació tindrà una estètica modernista, molt gaudiniana i europea. “Hem escollit l’stop motion per donar-hi forma”. El projecte s’està fent des de casa. “Va arrencar fa un parell d’anys però no es va materialitzar fins aquest estiu passat”. En principi, l’equip de Forest Film Studio havia d’anar a Qatar a implantar el projecte de Furius Show però per qüestions de pressupost es farà des de Catalunya i s’entregaran els continguts. “Se’n sentirà a parlar, d’aquest projecte, tot i que de moment no podem desvelar més detalls”.  

 

Amb Furious Show, l’equip de Barceló va treballar en un projecte del Born, l’any 2016, quan els van encarregar una màquina del temps. La relació va ser fructífera. “I a partir d’aleshores ens tenim en compte”.

 

Segurament, hi haurà un retorn de la feina que Forest Film està fent, a través d’una exposició, o mostrant el making-of, “i segur que es podrà veure a la web del parc temàtic”, diu Barceló.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris