bona 2_617x412
06/05/2022 Cultura
Festa de la Primavera 2022 a Can Font

L’activitat es concentrarà durant tot diumenge, 8 de maig

Marina Antúnez

La urbanització de Can Font celebra, aquest diumenge dia 8 i durant tota la jornada, la Festa de la Primavera. L’activitat tindrà lloc a la plaça de Can Font i s’adreça al públic de totes les edats.


Per als veïns i veïnes, aquesta vol ser una festa de celebració de l’arribada del bon temps, cosa que permet gaudir de la natura en totes les seves formes, cuidant-la. En aquest sentit, la jornada s’ha preparat amb l’objectiu de conscienciar tothom dels beneficis que proporciona el reciclatge i la bona conservació dels nostres boscos.


Pel que fa a les activitats, durant tot el dia, a partir de les 10 h i fins a les 18 h, hi haurà un mercat de primavera amb paradetes de tota mena d’aliments: embotits, formatges, anxoves, mel, flors, roba, bijuteria, pa i teixits, entre d’altres. També s’ha previst servei de bar durant tot el dia, amb entrepans i refrescos. 


A les 10 h, ball country a càrrec dels veïns Salvador i M. Teresa. A les 10 h, també concentració de vespes a càrrec de Vespa Club Sabadell. A les 11 hores, s’ha previst una xerrada titulada I aquest envàs on va?,  a càrrec del Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Occidental. Aquesta activitat està adreçada a petits i grans, i es demana que cadascú porti el seu envàs de casa i el dipositi al cubell on toqui. 


A les 12 h engegarà l’espectacle Cultura catalana, a càrrec del grup Drac i Bruixes de Can Boada. A les 13 h, ball de bastons a càrrec del grup de Bastoners de Castellar del Vallès.


A l’hora de dinar, a les 14 h, s’oferirà paella popular a càrrec d’Eica Catering per un preu de 9 euros. Reserves al telèfon 615 38 42 56 (Roser).


A la tarda, a partir de les 16 h, s’iniciaran tallers infantils i juvenils. Hi haurà recompensa per als qui més s’esforcin. Per reservar placa cal trucar a l’Elena (615 38 49 99).


Per cloure la festa, s’ha previst una masterclass de zumba a càrrec de Mari Zumba. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris