c1e43a5d deea 44bb 9904 9e26093ba30b_1440x961
Salutació dels actors i actrius que van protagonitzar els contes LGTBI, aquest dimarts, a la Biblioteca. ||BIBLIOTECA
01/07/2020 Cultura
Èxit de convocatòria de la segona proposta LGTBI 2020 a la Biblioteca

Els contes per a adults del 30 de juny es poden tornar a sentir aquest dimecres, a la mateixa hora i espai

Aquest dimarts, 30 de juny, la Biblioteca Municipal Antoni Tort va obrir altre cop les portes al que és ja el segon acte presencial que es porta a terme a Castellar del Vallès. La proposta, emmarcada en la commemoració del Dia de l'Orgull Gai, Lesbià, Transexual i Intersexual (LGTBI) es va dur a terme al Pati de les 3 Moreres, on es van esgotar les localitzats una bona estona abans de l'inici de l'espectacle. En aquest sentit, ja amb la porta tancada, les lectures van poder iniciar-se amb puntualitat britànica. Amb la nova normativa de seguretat sanitària, en aquest espai  exterior just davant de la biblioteca s'hi poden encabir fins a 23 cadires. L'acte va tenir molt bona acollida i es repetirà aquest dimecres, també a les 20.30 hores, al Pati de les 3 Moreres. L'entrada és oberta, fins a omplir aforament.

 

En aquesta ocasió, els encarregats de les lectures van ser els actors i acrius Clara Sellés, Sara Schkot, Jaume Clapés, Marina Antúnez, Héctor Hernández i Mònica Mimó, que van llegir fragments del llibre Carol, de Patricia Highsmith; Diari d’un adolescent gai, d’Iñigo Lamarca;  Ariel i els cossos , de Sebastià Portell; relats lèsbics escrits per dones lesbianes extret del llibre I visqueren felices, i poemes de Maria Mercè Marçal. Per introduir la sessió, es va comptar amb la presència i paraules del regidor de Cicles de vida, Dani Pérez.

 

Sara Schkot i Clara Sellés llegeixen un dels textos, en un moment de l'espectacle. ||BIBLIOTECASara Schkot i Clara Sellés llegeixen un dels textos, en un moment de l'espectacle. ||BIBLIOTECA

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris