rutasalvatge 02_950x634
Al centre, Montse Germán, actriu protagonista de ‘Ruta salvatge’, de Marc Recha.  || CEDIDA
23/02/2024 Cultura
L’essència castellarenca

El BRAM! segueix apostant per professionals locals que s’han obert camí al món del cinema 

Marina Antúnez

Montse Germán, Albert Pasqual, Guillem Barceló i Èric Boadella posaran l’accent castellarenc al BRAM!  2024 com a professionals del setè art. 

 

Germán ha estat convidada per la seva participació com a actriu protagonista de Ruta salvatge, de Marc Recha, director que l’acompanyarà a la presentació de la pel·lícula, el dimarts 27, a les 20.30 hores.

 

El film retrata una dona a punt de fer 50 anys, que treballa com a jardinera de mansions de luxe a la Cerdanya. Té un fill i un passat que encara és present. Arriben uns estranys que marcaran un abans i un després en l’entorn més proper de la protagonista, l’Ona.

 

Albert Pascual s’ha encarregat de la fotografia de la pel·lícula Miró, dirigida per Oriol Ferrer. El film retrata la vida de Joan Miró, un home tenaç, discret i silenciós, que va emigrar i que va viure la guerra. Sobretot, és un home que va dedicar la seva vida a buscar l’expressió a través de l’art.

 

El vallesà Guillem Barceló és el director de producció de L’espurneig, el curtmetratge que es podrà veure diumenge 3, a les 11.30 hores.  Es tracta d’una pel·lícula ficció de la productora Forest Film Media i l’estudi Creueta+119 que explica una història que transcorre en un període comprès entre el que es va anomenar “la gran fredorada”, l’any 1889 de la Catalunya rural, i el 1939, l’inici de la postguerra. Ha estat rodada a la masia de Can Pèlachs, a Castellar del Vallès.

 

Èric Boadella presenta el dia 3 City of love, una pel·lícula de ficció en què el protagonista mira de connectar de nou amb el món que ha perdut després de passar 20 anys a la presó.

Comparteix
M'agrada
Comentaris