IMG 6887_617x412
Equip del Teatre Victòria amb alguns dels seus components de Castellar del Vallès i  el Mago Pop al centre, que estrena ‘Nada es imposible’. || CEDIDA
07/10/2019 Cultura
Espectacular embranzida del Mago Pop a Barcelona

L’equip format per alguns professionals castellarencs va estrenar, el passat 18 de setembre, un renovat Teatre Victòria

Marina Antúnez

El 18 de setembre reobria les portes el Teatre Victòria de Barcelona, completament renovat, i amb un equip format per diverses persones de Castellar al capdavant. S’hi presentava Nada es imposible, amb el Mago Pop com a eix vertebrador d’un espectacle que ve avalat per l’èxit indiscutible a Madrid, que ara a Barcelona també ha viscut un rentat de cara.

“Estem molt contents de l’inici de temporada, ha estat espectacular, amb el cartell de "complet" a sota de cada funció”, apunta Joan Grané, gerent del Teatre Victòria.   “I això, fins i tot, amb les festes de la Mercè pel mig”, afegeix.

L’equip fix castellarenc que gestiona ara el Victòria són Carla Graells i Joan Grané, a la gerència i producció, Pilar Pérez com a mànager de l’Antonio Díaz (Mago Pop) i Dídac Prat a l’equip tècnic. Aquest estiu, han fet col·laboracions en Dani Coma a la direcció artística, “fent tàndem amb el director de l’espectacle, el Mag Lari”, i el Dani Ras “que ens ha refet algunes il·lustracions”, apunta Grané.

El teatre fa el ple cada dia, de dimecres a diumenge, el cap de setmana i festius, amb doble funció. La capacitat de l’auditori del Victòria és de prop de 1.200 localitats per funció. “Esperem que així segueixi! de moment, tenim entre el 70 i 80 % d’ocupació els propers mesos”, reconeix Grané, el que significa també que durant els dos primers mesos ja no és possible aconseguir entrades per les primeres files.

L’equip està molt satisfet de la bona acollida que ha tingut a Barcelona. La por que tenien ha desaparegut, “el públic de Barcelona ens ha demostrat que està al nostre costat”, afirma Grané.

Pel que fa al teatre, la gent que torna a entrar a l’espai renovat “no el reconeix, i és que els canvis són molt espectaculars”. Entre d’altres canvis, s’ha repintat el teatre sencer i s’ha modernitzat.

L’espectacle del Mago Pop també s’ha renovat.  ”És el ‘Nada es imposible’ però li hem fet un rentat de cara molt gran”.  En aquest sentit,  la gent que ve a veure el mateix altra vegada se sorprèn “perquè se’l troba renovat i més modern”.

A partir de mitjan octubre, “quan tinguem una mica paït el que ens està passant, començarem a programar altres espectacles”. De moment, Arnold Schwarzenegger ja ha pogut fer una roda de premsa al Victòria per a presentar un festival de culturisme.

A nivell personal, explica Grané, “és un repte molt gran, un projecte de vida, i l’estic gaudint molt. Sempre m’ha agradat el teatre i ara, de cop, em trobo davant d’una bèstia com el Teatre Victòria”.

 

D'esquerra a dreta, Carla Graells, Mag Lari, Joan Grané i Dani Coma. || CEDIDA

D'esquerra a dreta, Carla Graells, Mag Lari, Joan Grané i Dani Coma. || CEDIDA

Comparteix
M'agrada
Comentaris