88b20413 9397 4d09 8182 9a4eeae956d1_950x634
Una mostra dels quadres que Enric Aguilar exposa a la galeria Art al Set d'Andorra. || CEDIDA
04/06/2021 Cultura
Enric Aguilar inaugura una mostra a Andorra

La mostra es basa en pintures de temàtica marinera

Marina Antúnez

El pintor castellarenc Enric Aguilar inaugura una nova exposició a la galeria d’Art al Set d’Andorra que consta de 12 quatres de mides diverses, des de quadres de 70 x 70 fins a d’altres que medeixen 200 x 100 cm. hi ha set obres d’última creació, fets aquest mateix 2021. La va inaugurar aquest passat dijous. 


La temàtica, com ja és habitual en Aguilar des de fa anys, és el mar, amb les veles, els fars, els llaüts, i tot el que està relacionat amb un entorn mediterrani i nàutic clàssic. És un escenari que ell ha viscut des de petit.  “Vaig viure a Mataró i estiuejava a Platja d’Aro i sempre hi he estat molt vinculat. De fet, navego i m’agrada molt, on sento més pau és quan soc al mar i pintant”.  La tècnica utilitzada són les aiguades amb oli i acrílic sobre llenç. “Últimament estic pintant força fars amb el mar amb temporal, on s’aprecien onades de grans dimensions estavellant-se contra la roca o al far”, Aquest element, el far, es converteix en una metàfora perquè representa “la lluita que hem hagut d’afrontar totes les persones en pandèmia i els efectes colaterals emocionals que tothom ha visctu de molt a prop”. L’exposició es va inaugurar el 3 de juny “i és, bàsicament, de marines i temes nàutics, i transmet l’emoció que es pot viure davant del mar”.


Aguilar manté oberta l’exposició permanent a la seva galeria, al carrer Doctor Rovira, 20, de Castellar del Vallès. També segueix amb les classes per a infants durant el curs escolar.

Comparteix
M'agrada
Comentaris