hy 2_1440x961
Erin Hyvin durant l'actuació a Cal Calissó || Q. Pascual
05/07/2024 Cultura
L'embolcall oníric d’Erin Hyvin

L’artista dona el tret de sortida al Fem Festival

Jaume Clapés Solé

La terrassa de Cal Calissó es va omplir de màgia amb la presència de l’Erin Hyvin, cantautora de dream indie folk i veu dolça. El concert és el tret de sortida del Fem Festival d’enguany i molts dels assistents que s'hi van acostar van quedar captivats per la delicadesa de la cantant.

 

Erin Hyvin va presentar el seu EP debut, It Was All A Dream, el juliol de 2023. Aquest treball inclou cinc cançons que exploren el somni americà, totes elles escrites i compostes per la mateixa artista. La gravació i producció van estar a càrrec d'Ildefons Alonso, membre del grup El Petit de Cal Eril.

 

Erin Hyvin

La terrassa del Calissó Cultural escoltant Erin Hyvin || Q. Pascual

 

 Al concert, però, també va fer temes inèdits: “Aquesta cançó és sobre el despertar espiritual, em vaig adonar que havia d’estar més per mi, aturar-me i respirar”, deia Hyvin amb la guitarra a les mans abans de mostrar al públic una cançó que havia compost feia dos mesos.

 

La música de l’Erin combina melodies suaus, la seva veu vellutada amb molta reverberació, sintetitzadors onírics i guitarres molt suaus, creant universos on els somnis s’entrellacen amb la realitat. Durant el concert, aquest estil característic es va reduir a la mínima expressió. Només la seva veu, neta, i la guitarra (l’elèctrica o l’acústica, segons l’ocasió).

 

Erin Hyvin va demostrar la seva capacitat per evocar, per introduir als espectadors en el seu món delicat.

Comparteix
M'agrada
Comentaris