'Els tres porquets es caguen de por', de Samfaina de Colors_617x412
'Els tres porquets es caguen de por', de Samfaina de Colors - Cedida
03/04/2017 Cultura
Els tres porquets van vèncer la por
Els protagonistes de l'espectacle de Samfaina de Colors van ser a l'Auditori, diumenge
Marina Antúnez
Aprendre a gestionar els sentiments a través dels contes, aquesta seria una de les moltes lliçons que diumenge ens van fer arribar Samfaina de Colors amb el seu espectacle 'Els tres porquets es caguen de por' que van presentar a l'Auditori Municipal Miquel Pont, on van omplir tota la sala. Petits i grans es van apropar a escolta una història - de fet, més d'una - que parteix del tradicional conte 'Els tres porquests' i que segueix més enllà per a fer-nos conèixer com continua la història.

No hi van faltar els titelles protagonistee, amb noms propis i tot, en el cas dels de Samfaina de Colors: la porqueta Maria, el porquet Martí i el porquet Marcel. A l'escenari també hi va aparèixer el llop, i un gosset pelut anomenat Pinxo. I els dos actors, la mirna Vilasís i el Xavi Múrcia, pal de paller d'una història que porta missatge. I amb el missatge, aprenentatge. Una història que vol mostrar la por tal com és, una desconeguda que costa de controlar: la por als gossos, por de la foscor, por de quedar-se sol... i que vol fer entendre que tots som capaços de vèncer-la amb èxit si ens ho proposem.

Diumenge, a l'Auditori, la por va esvaïr-se entre els aplaudiments entusiastes d'un públic entregat, que també va participar activament de les cançons que el Xavi va interpretar a la guitarra i veu i la Mirna, a la veu. La companyia va demostrar, a l'escenari, la seva veterania i les hores de treball prèvies que fan dels seus espectacles, obres d'art en moviment.
Comparteix
M'agrada
Comentaris