Caldes 1_617x412
Capgirats a Caldes de Montbui. || CAPGIRATS
12/11/2019 Cultura
Els Capgirats tanquen temporada

Els de Castellar tanquen la seva millor temporada a Caldes de Montbui

Redacció

El passat diumenge 10 de novembre, els Castellers de Castellar van fer la seva última actuació de la temporada a Caldes de Montbui. Van participar a la diada dels escaldats, que es va celebrar a la plaça de Can Rius. Ho van fer al costat dels amfitrions, els Castellers de Caldes, dels Esperxats de l’Estany i dels Castellers d’Andorra.


Els capgirats van descarregar dos pilars de 4 simultanis, un 4 de 7, un 5 de 6, un 2 de 6 i un pilar de 5. L’actuació es va tancar amb un 4 de 6 femení i de germanor, és a dir, amb castelleres de les quatre colles que participaven a la diada.


La colla castellarenca està molt satisfeta per la temporada, ja que ha aconseguit descarregar quatre vegades el seu castell límit, el 4 de 7, i ha fet quatre vegades l’alteta del pilar de 5, tot i que en dues ocasions no l’han aconseguit descarregar. A més a més, valoren molt positivament aquest any casteller perquè s’ha aconseguit estrenar molta gent en diferents posicions dels castells: tant al pom de dalt, com a pinya i a tronc.


Els assajos dels capgirats acabaran el proper 22 de novembre i la colla celebrarà el final de la temporada amb un sopar i una festa a la Sala Blava que a partir de les 22.30 estarà oberta a tot el poble.

Comparteix
M'agrada
Comentaris