Click 2012 11 24 12 00 39_1440x961
Hora del conte infantil amb Artcàdia, en una edició de fa uns anys. ||  L'ACTUAL
19/11/2021 Cultura
Un dissabte ben sonat

L’Hora del Conte Infantil amb l’Artcàdia i la JOCVA homenatja Beethoven

Marina Antúnez

Dissabte 20, la Jove Orquestra de Castellar del Vallès (JOCVA) i l’Orquestra Infantil Artcàdia oferiran propostes musicals. D’aquesta manera, Acció Musical Castellar i Artcàdia celebren Santa Cecília. 


L’activitat de l’Hora del Conte Infantil amb Artcàdia, a les 11.30 del matí, i a la Biblioteca Municipal Antoni Tort, es durà a terme coincidint amb el Dia dels Drets dels Infants. Els petits músics explicaran el conte musicat creat per Daniel Rocavert Saps quin dia és avui, Blai?. A través de dos personatges, ens faran conèixer per què se celebra aquest dia i quins són els drets i els deures que tenen els infants. La música serà interpretada per alumnes d’entre 7 i 10 anys que conformen actualment l’Orquestra Infantil Artcàdia, amb instruments com el violí, el violoncel, la trompeta, la guitarra, el piano i la flauta travessera.


A les 18.30 hores, a l’Auditori Municipal, la JOCVA oferirà el concert JOCVA & Beethoven que s’havia previst inicialment fa un any però que va quedar anul·lat per culpa de la pandèmia. L’objectiu era commemorar el 250 aniversari del naixement del gran compositor Ludwig van Beethoven. Un any més tard, la voluntat de celebració de l’efemèride segueix viva i la formació la reprèn per poder-la mostrar al públic. El repertori és ambiciós i exigent, i pretén sorprendre i emocionar els assistents per l’alt nivell d’interpretació que assoleix. S’interpretarà la Simfonia núm. 1, l’obertura Egmont, i el 2n moviment del concert de piano, amb Guida Miró com a solista. L’orquestra està formada per joves músics, alguns d’ells, que cursen estudis professionalitzadors, i d’altres, amateurs. Seran dirigits per Carles Miró.

Comparteix
M'agrada
Comentaris