15/10/2021 Cultura
Contes per obrir finestres

Sílvia Ricart (Pepa Florida) visita la Biblioteca Municipal aquest dissabte

Marina Antúnez

Dissabte, la rondallaire Sílvia Ricart  (Pepa Florida) torna a la Biblioteca Municipal a les 11.30 hores amb una proposta titulada Contes per obrir finestres. En aquesta ocasió, Ricart ens repta. A vegades perdem mitjons, llapis o bé paraigües, però lluny d’aquí i no tan lluny hi ha qui perd la teulada, el menjar o l’oportunitat d’anar a escola. Fins i tot hi ha qui no té res a perdre i viatja amb el que porta a sobre, sense equipatge. Amb un to infantil, i sobretot, constructiu, aprendrem que no tots juguem la mateixa partida amb les mateixes cartes. A través dels contes obrirem finestres per mirar aquí, allà i més enllà. 


A continuació, la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres ha proposat Jocs Gegants per a la canalla. L’aforament és limitat i cal reservar places a ludoteca@castellarvalles.cat o bé al telèfon 93 715 92 89.


D’altra banda, la biblioteca també reprèn el cicle El món del llibre als ulls de... En aquesta primera sessió, l’escriptor castellarenc David Triviño es posarà en mans de l’alumne de primer de batxillerat Manu González. La sessió començarà a les 20 hores, presencialment, a la biblioteca. Cal fer inscripció prèvia a mimopm@diba.cat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris