b2f45821 ec9b 47f8 8c68 0e4c3a5d3c19_950x634
Contes infantils LGTBI a la Biblioteca, amb Marina Antúnez i Jaume Clapés. ||BIBLIOTECA
29/06/2020 Cultura
Contes infantils LGTBI, el primer acte presencial post pandèmia

A Castellar, l'activitat es va dur a terme al Pati de les 3 Moreres, amb un aforament màxim de 22 persones

M. A.

Dissabte passat, la Biblioteca Municipal va presentar el primer acte que l’Ajuntament ha programat presencialment després de la pandèmia. L’activitat va consistir en una lectura teatralitzada de contes infantils de temàtica LGTBI que va ser molt ben rebuda pel públic. És la primera vegada que la Biblioteca Municipal celebra el dia LGTBI amb una proposta infantil.


A les 11.30 hores, el Pati de Les 3 Moreres va acollir una sessió de contes titulada ‘Les nenes també s’estimen’, amb la intenció de fer visibles les diferents realitats sexuals i de gènere que existeixen a la societat. L’acte s’emmarcava en la commemoració del Dia de l’Orgull Gai, lesbià, transexual i intersexual que va tenir lloc diumenge a nivell mundial.


A Castellar, Jaume Clapés i Marina Antúnez van explicar sis contes diferents amb sis realitats diferents: dues nenes que s’estimen, dos homes que són parella, un nen que se sent nena, nens i nenes que no se senten còmodes amb els rols que se’ls imposen des de la societat, un nen que es vol pintar les ungles i un que estima els nens.


L’activitat va comptar amb l’aforament de 22 persones, entre infants i adults, que és el màxim permès amb la normativa de seguretat sanitària de la Covid-19.

 

La propera activitat tindrà lloc dimarts 30, a dos quarts de 9 del vespre, també al Pati de les 3 Moreres. En aquesta ocasió, seran contes per adults de temàtica LGTBI. Els actors i actrius protagonistes de la sessió seran Mònica Mimó, Clara Sellés, Sara Schkot, Jaume Clapés, Marina Antúnez i Héctor Hernández. La lectura es repetirà dimecres 1 de juliol, a la mateixa hora i al mateix lloc.

Comparteix
M'agrada
Comentaris