monstree 6_617x412
La tristesa a 'El monstre de colors'. || CEDIDA
02/12/2019 Cultura
Un color per a cada emoció

Tutatis i Transeduca van fer pujar a l'escenari 'El monstre de colors', el personatge que va crear Anna Llenas

Marina Antúnez

Les actrius Aida Moré i Clara Algaba es van posar a la pell dels personatges creats per l'Anna Llenas al llibre il·lustrat El monstre de colors que, diumenge passat, a l'Auditori Municipal Miquel Pont. La nena i el Monstre de colors els serveixen d'excusa per parlar de les emocions humanes. L'obra que diumenge es va poder veure a l'Auditori Municipal Miquel Pont, va acollir aquesta proposta, una història senzilla i divertida, entenedora fins i tot per a infants de 2 anys, que va encantar a petits i a grans. Les entrades ja feia dia que s'havien exhaurit, pel públic ansiós d'entrar en el fascinant llenguatge de les emocions.

 

El Monstre de colors és un espectacle de Tutatis i Transeduca de 40 minuts de durada, dirigit per Ruth Garcia, que ens presenta un monstre que té les emocions ben embolicades i que haurà de fer-hi front per endreçar-les. Cada emoció, un color. Els diferents estadis emocionals ens fan sentir a flor de pell l'alegria (groga), la tristesa (blava), la ràbia (vermella), la por (negra), la calma (verda) i l'amor (rosa). Tot plegat, ha de quedar ben endreçat perquè puguem gestionar més bé les nostres emocions, i separadament.

 

L'adaptació teatral que ha fet Tutatis, i que ha comptat amb la supervisió de la mateixa Llenas, és una obra per viatjar i on els més menuts es veuen capaços d'entendre el món de les emocions. En l'argument s'hi troba a faltar, segurament per als nens i nenes més grans, una història que acompanyi el monstre, una aventura, però per contrapartida, tenim un monstre emoció 100%, que pot ésser ben bé fidel a l'àlbum d'on va néixer. A més del protagonisme dels colors en cada emoció, evidentment, també és prou important la música que les acompanya (composicions de Joan Colomo), i l'actuació de les titellaires, que fan alguna cosa més que subjectar les titelles, ja que s'impliquen en les emocions com uns personatges més.

Comparteix
M'agrada
Comentaris