B7R08275_950x634
A la imatge, la veu principal de Les Coco, la Fiona, al FemFestival. ||Q. P.
08/07/2024 Cultura
Les Coco revolucionen l'audiència

La banda va cloure el FemFestival diumenge, fent ballar el públic desenfrenadament

Marina Antúnez

Les Coco van cloure el FemFestival aquest diumenge, a la plaça d’El Mirador. Davant d’un públic molt entregat van demostrar la seva capacitat de saltar d’un tema a un altre, fent versions de tota mena d’estils.

 

Tot i que a l’inici encara hi havia un públic tímid, la seva energia i versatilitat va anar cridant l’atenció dels qui eren a prop de les artistes, la Núria (guitarra i segones veus), la Clara (baix i segones veus) i la Fiona (cantant principal).

 

Les Coco van repassar una extensa discografia del panorama català, espanyol i també internacional.

 

Música de tots els temps i per a tothom, i això va fer que l’edat de l’audiència comencés als tres anys i acabés als més de vuitanta. Infants, joves, adults i gent gran van poder sentir com les artistes interpretaven algun dels seus temes preferits.

 

Els més joves van deixar anar tota l’energia, ballant desenfrenadament des de les primeres files, i fins i tot algun avi que aixecava les crosses marcant el ritme. Els més menuts també van gaudir, fins i tot, d’algun fragment que els interpel·lava, com el ‘Rei Lleó’ i ‘La sireneta’.

 

Tothom taral·lejava la majoria de cançons, totes molt poulars. No hi van faltar 'hits' com 'Despechá', 'Quédate', 'Tacones rojos', 'La babys' i d'altres més nostrades com 'La Macarena', Shakira' o 'Nochentera'. I vam tornar al passat amb èxits del rock català com Lax'n'busto, Sopa de Cabra o Sau, així com també clàssics del pop i rock espanyol com 'Sabor de amor', Los Secretos, Nino Bravo, M Clan, Coque Malla, etc. I temes històrics i himnes del panorama internacional. 

 

Seria impossible fer recompte de la gran quantitat de cançons que Les Coco van interpretar, enllaçades, en les dues hores d’un concert enèrgic  i lluminós, que va deixar el públic saciat de tant ballar i cantar els seus temes preferits. Amb molta festa, un any més, va sonar la cloenda del FemFestival ben amunt

Comparteix
M'agrada
Comentaris