5665057_950x634
Els intèrprets Anna Alarcón i Àlex Brendemühl a ‘L’ofrena’. || CEDIDA
18/02/2021 Cultura
Cinema de Cicle Gaudí per aquest cap de setmana

I el curtmetratge d’Almodóvar muntat per Teresa Font, a les ‘shortlists’ dels Òscar

Marina Antúnez

Aquest cap de setmana, el Club Cinema Castellar Valllès oferirà una doble projecció de pel·lícules incloses al Cicle Gaudí i que són candidates a endur-se guardons als premis que el 21 de març atorgarà l’Acadèmia del Cinema Català.

 

Divendres 19 de febrer, a les 20 h, arriba la proposta de Ventura Durall L’ofrena, un drama psicològic protagonitzat per Àlex Brendemühl, Anna Alarcón i Verónica Echegui, trio nominat en les respectives categories de millor interpretació. El film, que també aspira a endur-se el guardó a millor pel·lícula, explica la història d’una prestigiosa psiquiatra que rep la visita d’una dona que és la parella d’un antic amor d’adolescència que va marcar la seva vida després d’abandonar-la. 

 

Diumenge 21 de febrer, a les 19 hores, serà el torn de La boda de Rosa, un film que ha rebut cinc nominacions als Premis Gaudí i vuit nominacions als Premis Goya. Dirigida per Icíar Bollaín i protagonitzada per Candela Peña, el film és una comèdia que s’endinsa en la vida d’una dona que, a punt de fer 45 anys, s’adona que ha viscut sempre pels altres i decideix agafar les regnes de la seva vida amb una decisió insòlita: casar-se amb ella mateixa.

 

Les dues sessions tindran lloc a l’Auditori Municipal Miquel Pont i poden ser una oportunitat per comprovar l’estat de salut del cinema català en un any complex per la manca de finançament del sector audiovisual i per la crisi de la pandèmia.

 

CANDIDATURES ALS ÒSCAR

D’altra banda, el curtmetratge La voz humana, dirigit per Pedro Almodóvar i amb muntatge de la muntadora castellarenca Teresa Font, ha estat cridat a ser candidat als premis Òscar. Així es va donar a conèixer a les shortlists el 10 de febrer passat.  Els nominats definitius de la 93 edició dels premis de l’Acadèmia de Hollywood es donaran a conèixer el 15 de març .

Comparteix
M'agrada
Comentaris