Alcarr s 572193330 large_1440x961
'Alcarràs', de Carla Simón. ||CEDIDA
23/09/2022 Cultura
El cineclub presenta les pel·lícules dels divendres

Fins al desembre, s'han programat vuit projeccions organitzades pel Club Cinema Castellar Vallès

Després de l’èxit de la projecció d’Alcarràs durant la Festa Major, el cineclub inicia un nou curs aquest setembre amb les projeccions del DocsBarcelona del Mes, organitzat conjuntament amb l’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran i el Cicle Gaudí.


Aquest divendres, 23 de setembre, arriba De nit elles ballen (veure p. 22). 


El 30 de setembre, serà el torn d’Escape Room, l’adaptació cinematogràfica de l’obra de teatre dirigida per Hèctor Claramunt i protagonitzada per Joel Joan. La proposta del Cicle Gaudí del mes de setembre combina humor i intriga amb l’ànim de fer passar una bona estona als espectadors.

 

A l’octubre, arriben les pel·lícules de cinefòrum seleccionades per l’entitat. L’estrena serà el 7 d’octubre amb Cinco lobitos, òpera prima d’Alauda Ruiz de Azúa. Es tracta d’un drama familiar sobre la maternitat protagonitzat per Laia Costa i Susi Sànchez i una de les tres preseleccionades per l’acadèmia espanyola per representar Espanya als Oscar.

 

Continuarà el 21 d’octubre l’alemanya System Crasher, film inclòs al cicle de la Filmoxarxarxa que es programarà dins els actes del Dia de la Salut Mental amb un drama multipremiat al voltant de la conducta d’una nena de 9 anys.

 

Completarà la programació del mes d’octubre la noruega Ninjababy, millor comèdia als darrers Premis del Cinema Europeu que tracta d’una manera original i amb fragments d’animació l’embaràs inesperat d’una noia de 23 anys.


Als mesos de novembre i desembre arribaran quatre títols més: Lunana, un yak en la escuela, pel·lícula de Bhutan que va ser nominada a millor pel·lícula internacional als Oscar; Slalom, film francès que es projectarà amb motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, i La isla de Bergman, la darrera pel·lícula de Mia Hansen-Løve i Softie, film premiat al Festival Atlantida de Filmin i al D’A Film Festival de Barcelona.

Comparteix
M'agrada
Comentaris