Portada de 'CMA Calibra'. ||CEDIDA
08/01/2021 Cultura
El castellarenc Ignacio Eiroa publica llibre

El castellarenc s'estrena amb 'CMA Calibra', una novel·la de suspens

Marina Antúnez

CMA Calibra és el títol de la novel·la que el castellarenc Ignacio Eiroa  Torres ha publicat recentment a Amazon. El seu debut és amb aquesta obra, “un llibre que cavalca entre el ‘thriller’ i la novel·la negra”, explica l’autor. Eiroa s’ha autoeditat l’obra, que està tenint molt bona acollida i s’està venent força a la plataforma en línia.

L’argument de CMA Calibra situa tres advocats acabats de llicenciar, joves i idealistes. La principal empresa farmacèutica del país compta amb un cap capaç de tot per protegir un fosc secret. Un extreballador serà qui obrirà la caixa de Pandora i treurà a la llum l’escàndol farmacèutic més important de la història, una angoixada carrera per la supervivència que posarà en perill la despiatada indústria de la salut. 


“Aquest és el primer llibre que he escrit, per afició, perquè jo em dedico a la seguretat, afegeix Eiroa. L’autor també apunta que ja té al cap una segona part del llibre. “El confinament m’ha motivat a escriure, això és cert”.  


CMA Calibra compta amb 26 capítols, una portada i il·lustracions de l’amic de l’autor David López, i la  correcció del també company i amic David Martínez Peláez.  Al canal de YouTube es pot veure alguna ressenya i algunes opinions sobre els lectors que ja han llegit el llibre.

Comparteix
M'agrada
Comentaris