A7304228_1440x961
Els Castellers de Castellar van actuar per Festa Major, al costat dels Esquerdats de l’Esquerra de l’Eixample, que són els seus fillols; els Cargolins d’Esplugues i els Esperxats de l’Estany. || Q. P.
14/09/2022 Cultura
Els Capgirats, de Festa Major

La colla de Castellar va actuar per Festa Major, al costat dels Esquerdats de l’Esquerra de l’Eixample, que són els seus fillols; els Cargolins d’Esplugues, i els Esperxats de l’Estany

Els Capgirats van actuar a la Festa Major de Castellar, dissabte a la tarda. D'entrada, van fer un pilar de 4 i un pilar de 4 aixecat per sota simultanis. A la primera ronda van intentar el 2 de 6, però no ho van veure clar i abans que l’enxaneta fes l’aleta el van desmuntar.

 

A la segona ronda van descarregar el 3 de 6 amb agulla. A la tercera, el 3 de 6. En la ronda de millora, els Castellers de Castellar van tornar a intentar la torre, el 2 de 6, i aquest cop sí, amb esforç, van aconseguir carregar-la i descarregar-la. És un castell que aquesta temporada encara no havien portat a plaça i estan molt contents d’haver-lo recuperat.

 

La colla castellarenca va tancar l’actuació amb dos pilars de 4 simultanis de sortida.

 

Les colles que van actuar al costat dels Capgirats per Festa Major van ser els Esquerdats de l’Esquerra de l’Eixample, que són els seus fillols; els Cargolins d’Esplugues, i els Esperxats de l’Estany.

 

Divendres 9, també en el marc de la Festa Major, i per la Cercavila d'entitats, els Capgirats van alçar dos pilars de 4 durant el recorregut. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris