IMG 2020 02 09 1842 (2)_1440x961
Moment de l’espectacle ‘Escolta les estrelles’ de SOM·night i El Cor de la Nit.  ||  CEDIDA
04/06/2021 Cultura
Cap de setmana de música coral

‘Escolta les estrelles’ és un concert basat en el conte de ‘El petit Príncep’ que es podrà veure dissabte a la tarda i diumenge al migdia

El Cor de la Nit i SOM·night proposen un concert basat en el conte d’ El petit Príncep titulat Escolta les estrelles. La proposta arriba en forma de cantata, en la qual es podrà seguir la història d’El petit Príncep, amenitzada per les cançons del musical. La cita serà dissabte 5, a les 16.30 h i 18.30 h, i diumenge 6, a les 12.30 hores, a la Sala de Petit Format. Com a narrador, s’ha comptat amb Enric López. Hi participen les corals SOM·night i El Cor de la Nit. Al piano les acompanya Sergi Rodríguez; a la flauta travessera, Àlex Morillo, i la direcció va a càrrec de Sònia Gatell. El petit Príncep és l’obra més coneguda d’Antoine de Saint-Exupéry, un conte poètic i filosòfic sota l’aparença d’un conte per a nens. Data de 1943. 

La història narra la trobada entre un nen i un aviador. Els diàlegs que mantenen, i com aquests fan replantejar la vida a l’adult, són l’eix conductor. Cada capítol relata una trobada del petit príncep, que resta perplex pel que fa al comportament absurd de les persones grans. Cadascuna d’aquetes trobades pot ser llegida com una al·legoria. L’autor recomana conservar dins nostre el nen o nena que tots hem estat, mantenir l’afany pel coneixement, la imaginació i la senzillesa de cor pròpies de la infantesa. L’obra ha esdevingut un èxit editorial i un dels llibres més traduïts al món. També se n’han fet musicals.

Comparteix
M'agrada
Comentaris