2023 01 21 IMG 9999 86_1440x961
Una de les audicions d'Espaiart, del cap de setmana passat. || ESPAIART
23/01/2023 Cultura
Un cap de setmana amb audicions d'Espaiart

L'Escola d'Arts Escèniques va programar diverses actuacions de l'alumnat

M. A.

Aquest cap de setmana, la Sala de Petit Format de l'Ateneu va acollir diverses audicions de música i teatre  de l'Escola d'Arts Escèniques Espaiart. En aquest sentit, van passar per l'escenari alumnes de totes les edats, des dels 4 anys, passant per joves i adults.

 

Divendres 20 de gener, a les 20.30 h, va ser el torn dels grups de teatre (Oriol Sabaté i Joyce Suárez), que van fer monòlegs i van cantar duets de musicals. El públic també va poder escoltar alguna peça de piano, flauta travessera, trompeta, violí, violoncel i el quintet de corda. 

 

Dissabte dia 21 es van fer dues sessions. La primera, a les 17 hores, amb el grup dels més petits de l'escola Espaiart que fan l'activitat "Créixer amb art". També es va poder gaudir de l'actuació d'el "Quartet BLAN". Diversos músics van tocar l'ukelele, la guitarra, la trompeta, la bateria, el violí i el piano. A les 20 hores hi va haver l'última sessió del cap de setmana, amb el grup de cambra de Llenguatge musical, el Combo "SO Rock" i més instruments, com el violí, el piano i la flauta travessera. 

 

 

L'escenari es va obrir amb una cadena de llumetes que s'anava omplint amb els noms de tots els músics i actors que van anar passant per l'escenari, "un símbol que volia escenificar que cada actuació ens omple de llum i ens uneix en un mateix univers d'art, amistat i família", deia Sònia Gatell, directora d'Espaiart. 

 

L'última audició del cap de setmana va finalitzar amb el Combo "SO Rock", que va fer aixecar el públic per acabar ballant en una gran festa. 

 

 

La propera actuació en forma d'audició d'Espaiart serà el dia 5 de febrer, a les 12h, al Calissó Cultural. "Presentarem "Voliana, el vol de les veus", afegeix Gatell, una actuació vocal d'alumnes de cant amb la participació de les formacions corals "El cor de la nit" i Eternity".

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris