20  Mademoicelli_617x412
Mademoicelli és el quartet que actuarà el 25 de febrer a l'Auditori Municipal. || CEDIDA
17/02/2021 Cultura
L’Aula obre les Audicions íntimes a la ciutadania

L’entitat ha considerat oportú ampliar l’aforament, per la pandèmia 

Marina Antúnez

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran podrà reprendre, aquest 2021, les Audicions íntimes a l’Auditori Municipal. I aquesta vegada no només en podran gaudir els socis i sòcies de l’Aula, sinó també tot el públic que ho desitgi.  En aquest sentit, la directiva de L’Aula Castellar ha considerat fer les audicions que tan bona acollida han tingut fins ara. Com en la resta d’Audicions ínfimes fetes, es comptarà amb la presència de Xavier Chavarría Talarn, que presentarà els intèrprets i composicions dels concerts que es presenten i que tindran lloc a les 18 hores.

 

Aquests són, en concret, tres.  Dijous, 25 de febrer s’ha previst un concert amb el quartet de violoncelistes  Mademoicelle, que oferiran un repertori de peces de l’argentí Astor Piazzolla. El dijous 18 de març serà el torn de Blooming Duo, una arpa i una marimba que sonaran amb obres de Koetsier, Ravel, Albert Guinovart, Marc Timón i FEliu Gasull. I el dijous 29 d’abril es podrà sentir la interpretació de Tempus Trio, el trio format per violí, violoncel i piano que tocarà  peces de Shubert, Mendelssohn i Xostakóvitx.

 

L’Aula, obrint les Audicions íntimes a tot el públic, podrà assegurar un aforament bàsic que s’havia reduït per la pandèmia i que dificultava el finançament d’aquesta activitat. En aquest sentit, el cost per assistir a les audicions serà de 45 euros per les tres sessions, que s’hauran d’abonar un cop feta la inscripció a aulauniversitaria1@gmail.com. Una vegada inscrits, es confirmarà la reserva i s'indicarà el compte per fer la transferència dels 45 euros de les tres sessions. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris