f08e3d15 b3b7 4a8c 8c54 8b877a064684_1440x961
Moment de l'actuació de l'Artcàdia a la Biblioteca Antoni Tort. || CEDIDA
21/11/2022 Cultura
Artcàdia va celebrar Santa Cecília amb una activitat a la Biblioteca Municipal

L'escola valora molt positivament l'actuació commemorativa

Artcàdia

Aquest passat dissabte l’Orquestra Infantil del l’Artcàdia va ser l’encarregada, com ja fa un bon grapat d’anys pels voltants de Santa Cecília, d’omplir de música la Biblioteca municipal. L’orquestra infantil és formada per un bon grup de músics entre 7 i 11 anys amb diferents instruments: flauta travessera, violí, violoncel, guitarra, trompeta, piano, clarinet. El títol del conte d’enguany va ser “La Mariona descobreix a la iaia Sisca”. I qui era la iaia Sisca? - es preguntava la Mariona. Doncs era una dona que va dedicar la seva vida a les herbes remeieres i a través de la narració del conte vam anar descobrint l’apassionant món de les trementinaires. 

 

La narració va ser a càrrec de la Maria Hernàndez, i per altre banda, la creació plàstica del conte, que n’és l’element protagonista i ens ajuda a donar vida a la història, va ser feta per en Daniel Rocavert.  Per nosaltres aquest projecte és molt enriquidor sobretot pels nens i nenes de l’orquestra ja que, a part d’interpretar les peces que han assajat, ells en són també part activa del procés de creació sonoritzant parts del conte i ho gaudeixen molt.

 


La sessió va ser tot un èxit de públic, es va omplir la biblioteca de gom a gom, i amb el desig que els més menuts vagin gaudir d’aquesta història musicada ja es comença a pensar en la de l’any que ve.

Comparteix
M'agrada
Comentaris