sddefault_617x412
L'espectacle 'Luxúria' s'ha programat per diumenge, a Castellar del Vallès. ||CEDIDA
25/11/2022 Cultura
Arriba la ‘Luxúria’ a l’Auditori Municipal

La Federación Andaluza de Comunidades exhaureix les entrades per a l’espectacle

Marina Antúnez

Diumenge 27, a les 12 h, la Federación Andaluza de Comunidades ha programat, a l’Auditori Miquel Pont, un espectacle titulat Luxúria, a càrrec de la Companyia Internacional Barcelona Flamenco Ballet, una de les companyies de dansa de referència mundial, que transportarà el públic a una gala plena de glamur, on un artista triomfador coneix l’amor de la seva vida amb una mirada. El protagonista s’endinsarà en un món fosc, de bogeria, ambició i solitud.

 

En el marc del flamenc modern, aquesta proposta es pot qualificar de trencadora i versàtil, que reivindica el flamenc tradicional i també innovador. La dansa contemporània, moderna, espanyola i flamenca es fonen amb la música clàssica, jazz i flamenca.

 

Luxúria està dirigida per David Gutiérrez, que també s’ocupa de la direcció musical i la dramatúrgia, juntament amb Paula Reyes, i de la coreografia, amb Tania Martín, Carlos Romero i Costi el Chato. Gutiérrez també serà un dels ballarins, amb Paula Reyes, Alicia Reyes, Andrea Amaya, Alba Soto, Claudia Martinell, María Bardolet i Estefanía Maiz.

 

La direcció escènica va a càrrec de Salvador Llorca i els músics són Albert Casas, Rafael Bueno, Jordi Centeno, Alberto Garrido, Rafael Palomares i Alejandro Martínez. A la interpretació, hi ha Montserrat Pons, i a l’equip tècnic, hi participen Daniel Pellecin, Marcos Prieto, Mauro Rizzo, Salvador Lloreca i producciones Gutierrez i Hokerty (vestuari).

Comparteix
M'agrada
Comentaris