Epidèmia Teatre presenta 'Mistela Candela Sarsuela. A dalt, segona per l'esquerra, la castellarenca Aida Llop. || CEDIDA
Epidèmia Teatre presenta 'Mistela Candela Sarsuela. A dalt, segona per l'esquerra, la castellarenca Aida Llop. || CEDIDA
14/04/2021 Cultura
Aida Llop torna al Maldà Teatre

Ho fa amb la companyia Epidèmia Teatre, que presenta el muntatge 'Mistela, Candela, Sarsuela'

La castellarenca Aida Llop forma part de la companyia Epidèmia Teatre. Amb ella, tornen als escenaris del Maldà Teatre. Ho fan per a presentar l’obra Mistela Candela Sarsuela, un muntatge de teatre musical de 70 minuts de durada, en català.

Aquesta vegada, l’equip d’intèrprets dirigit per Gemma Sangerman i format per la mateixa Aida Llop, a més de Mireia Lorente-Picó, Lluís Oliver i Joan Sáez interpreta tres sarsueles en una, tres composicions fresques, còmiques i rimades. Pitarra, Vidal i Valenciano tornen, en aquest cas, als escenaris com a clàssics d’avui dia per a fer-nos matar les penes.  Els quatre actors, i també el músic i arranjador i director musical Joel Riu - Oriol López-Calle com a segon pianista -,  són a escena bevedors de mistela.

Tots ells es fan una sarsuela d’embolics en una sastreria: Corina espera el seu príncep blau, però la seva mare planeja que es casi amb Don Mateu, antic conegut de la sastressa; la sastressa s’encaterina de Titus, promès de Maria. Sastres, metges i lloros amaneixen el plat dins de la versatilitat d’una comèdia musical.

La dramatúrgia de Mistela Candela Sarsuela ha anat a càrrec de Sílvia Navarro, Gemma Sangerman i Epidèmia Teatre i l’obra es podrà veure els dies 17, 20, 21, 22, 24, 27, 28, 29 d’abril i 5 i 6 de maig.

Comparteix
M'agrada
Comentaris