IMG 20220723 WA0000_1440x961
Gabi Ruiz va explicar 'El peix irisat' a L'Alcavot Espai Cultural. || CEDIDA
20/09/2022 Cultura
Aforament complet a 'El peix irisat'

L'Alcavot Espai Cultural va oferir un espectacle familiar d'èxit, aquest passat diumenge

El diumenge, 18 de setembre, va tenir lloc una nova proposta de teatre familiar a L’Alcavot Espai Cultural. La Cia alcavot Teatre va presentar l’espectacle El peix irisat, un conte teatralitzat amb els habitants del mar com a protagonistes. Partint d’una escenografia minimalista, només decorada amb teixits de colors blaus, l’actor Gabi Ruiz va anar deplegant un ventall d’elements per a recrear un entranyable i suggeridor fons marí. Roques, algues, esponges, peixos grans, petits, de colors, un pop, una estrella de mar, petxines, i un sorprenent peix al qui tots diuen el peix irisat.

 

La sessió va començar amb una presentació de Gabi Ruiz, que va fer participar pares i nens cantant la cançó infantil Peix peixet introduint algunes variacions que el públic va seguir entregat. Tot seguit, l’espectacle va encisar els espectadors amb una posada en escena tendra i subtil, ambientada amb titelles, ninots i altres elements que van transportar els assistents al fons marí. El conte El Peix irisat demostra que la solidaritat és i ha de ser el camí que cal  triar en tot moment.

 

La proposta va ser un èxit, la sala es va arribar a omplir fins al punt que es va haver de penjar el  cartell d’aforament complet i fins i tot algú es va quedar fora. Els assistents van gaudir de l’espectacle i van sortir content, com ratificava l’intens aplaudiment final. Atesa la impossibilitat d’acollir tothom que va voler entrar a la sala, L’Alcavot es planteja repetir aquest espectacle properament.

 

La programació de teatre infantil o espectacles familiars és un aspecte que interessa molt a L'Alcavot. Per aquest motiu, l'entitat treballa en la confecció d’una programació regular durant tota la temporada. Al mes de novembre també es portarà a terme un festival de contes. Properament se'n publicaran els detalls.

Comparteix
M'agrada
Comentaris