IMG 6543_617x412
Moment de l'espectacle d'Espaiart 'Serà demà' basat en la història d''Annie'. || CEDIDA
19/04/2018 Cultura
Aclamada actuació d'Espaiart al Teatre del Sol

"Serà demà" va ser la proposta que l'escola castellarenca va portar a l'escenari sabadellenc

M. A.

El passat cap de setmana, Espaiart, l'escola d'arts escèniques de Castellar, va presentar al Teatre del Sol de Sabadell una de les seves produccions, Serà demà,un espectacle de teatre musical basat en la història d'Annie.

L'obra va ser presentada com a treball final de l'Stage de teatre musical el juliol passat a la Sala de petit format de l'Ateneu "i ha tornat a ser un èxit ara a l'escenari sabadellenc", diu Sònia Gatell, directora d'Espaiart. Dirigida per Sílvia Santfeliu i amb arranjaments i música en directe del pianista Adrià Aguilera, nois i noies d'entre 10 i 16 anys van tornar a fer vibrar el nombrós públic que es va aplegar al Teatre del Sol per gaudir de la història de la petita òrfena i les seves amigues.

Temes com "Ens fan treballar", "Nova York" i "Demà", són algunes de les peces musicals més representatives de l'obra, i van ser interpretades, cantades i acompanyades de coreografies, dirigides per Júlia Bonjoch, en un muntatge que comptava, a més, amb projeccions d'imatges.

L'Stage de teatre musical que té lloc cada estiu es consolida com un centre de creació artística i preparació interdisciplinar.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris