f107e020 2126 486d 9e8d 924c6deaf8af_1440x961
Moment del concert que Acció Musical Castellar va fer dissabte. || ACCIÓ MUSICAL CASTELLAR
08/06/2021 Cultura
Acció Musical Castellar clou el curs amb concerts presencials

L'Associació està duent a terme diverses propostes instrumentals i corals a diversos espais del municipi

L’Entitat Acció musical Castellar, conjuntament amb l’Artcàdia, la seva secció d’escola de música, està celebrant diferents concerts i activitats per cloure el curs 2020-21.

 

Dissabte 5 de juny, per exemple, a l’Auditori Municipal Miquel Pont es va fer un concert amb l’Orquestra Juvenil, que va interpretar temes clàssics i moderns, des de la Dansa hongaresa de Brahms fins a  Som foc de Txarango, Let it out de Stay Homas i també música popular escocesa i el Come and get your love de Redbone. El Cor juvenil va interpretar clàssics del pop-rock català i d’alguns musicals així com també va fer el Grup de percussió. A la tarda va ser el moment dels més petits del Cor petits músics, format per nens i nenes que segueixen els cursos de sensibilització, iniciació i primer cicle de llenguatge i que van interpretar la cantata Història d’un pentagrama. L’Orquestra infantil també va interpretar una petita història titulada Els cavallers de l’espasa. "Va ser un dia molt especial i emotiu ja que després d’un curs marcat per la pandèmia tan complicat hi havia moltes ganes de compartir la música amb el públic", reconeixien des d'Acció Musical Castellar.

 

Aquest diumenge 13 de juny, a partir de les 18 hores, s'ha previst l'actuació  dels Combos moderns als Jardins del Palau Tolrà. Serà un concert obert a tota la ciutadania i on diverses formacions modernes mostraran part del seu repertori. En aquest sentit, des dels més joves fins als adults d’Acció musical interpretaran temes variats per fer passar una bona estona en un entorn molt bonic a les portes de l’estiu.

 

L’escola de l’entitat aprofita aquests dies per fer audicions de cada aula d’instrument a la Sala de petit format i la Sala de plens de l’Ajuntament antic, al carrer Major. Amb aquestes activitats es marca el final del curs i s’inicien les activitats d’estiu dirigides des dels més petits amb l’Artestiu passant pels mitjans amb Escena, lleure i Acció i els més grans amb el LAM una activitat que uneix música i aventura pel nostre entorn .

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris