IMG 9159_617x412
Actrius de '7 pecats'. || CEDIDA
17/12/2019 Cultura
'7 pecats' amb objectiu solidari

Amb l'espectacle d'Espaiart, es van recaptar 308,47 euros per la Marató de TV3

El passat divendres, 13 de desembre, Espaiart va fer pujar a l'escenari l’obra  7 pecats, a la Sala de Petit Format, un espai que va omplir-se de gom a gom.

Segons la directora d’Espaiart, Sònia Gatell, i tal com va dir en la seva presentació, "no només és un luxe veure la sala plena sinó en especial, veure com cada cop més l’omple públic jove que s’interessa per l’art en general i el món del teatre en especial, fent d’això una manera de viure i de ser compromès amb el teixit cultural del municipi".

En la presentació, Gatell va explicar que aquesta funció servia per a recaptar diners per la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. Es van recollir 308,47€. Així mateix, l’obra es va dedicar a la Queralt Mourelo, una de les castellarenques assistent a l’obra que pateix una malaltia minoritària.

L’espectacle, una obra de creació inèdita ideada per les pròpies actrius, va ser interpretada per les joves Júlia Alier, Maria Cuenca, Andrea Fornell, Marina Garcia, Cristina Lozano, Carlota Ramírez i Júlia Ribes i sota la direcció de l’actor Albert Gràcia.

L'obra musical va fer riure en moltes ocasions al públic assistent i també va deixar la bona imatge del compromís social i cultural de la gent de Castellar "amb un missatge final de les 7 pecadores que feia el marc perfecte per tota la gent malalta per enfermetats «rares»: orgullosa de mi, així sóc jo!".

Comparteix
M'agrada
Comentaris