baratet web_950x634
Maite Escribano, propietària de El Baratet, en un dels camerinos del programa / Cedida
22/01/2021
El Baratet 'vesteix' el programa ‘Aruseros’ de La Sexta

La botiga castellarenca col·labora amb els estilismes de les tertulianes del matinal televisiu

Fa uns anys, aquesta administrativa comptable de formació va decidir fer un gir professional i dedicar-se a allò que realment l’apassionava: la moda. Maite Escribano va obrir la botiga El Baratet i quasi paral·lelament va iniciar la col·laboració amb els estilismes de les tertulianes del programa Arucitys, el programa que Alfons Arús presentava a 8TV. Ara, el matinal televisiu ha canviat de nom i d’emissora –Aruseros a La Sexta–, però la roba d’El Baratet continua present en els camerinos del programa.

 

La botiga castellarenca va començar a col·laborar amb petites peces, però amb el temps, i a mesura que coneixia l’estil de cadascuna de les noies que hi intervenen, va començar a aportar més roba i looks: “Gaudeixo molt amb aquestes col·laboracions i no m’hi dedico més perquè tinc molta feina amb la botiga. L’estilista d’Aruseros treballa amb moltíssimes marques i botigues, i una d’elles soc jo”, explica Escribano.

 

Aquest vincle per a El Baratet suposa molta visibilitat: “A banda de l’aprenentatge, m’aporta molta publicitat. Cada vegada que les col·laboradores del programa m’etiqueten a les xarxes amb la roba de la botiga guanyo seguidors, i em fan comandes de peces que veuen”.

 

La Maite troba a faltar anar de tant en tant als estudis de gravació: “Abans de la pandèmia hi anava sovint, els portava jo mateixa la roba, però ara, per precaució, els la envio”. La indumentària de El Baratet ha anat més enllà d’Aruseros: “Algunes noies que treballen en altres programes com Laura Fa ha portat la meva roba a Sálvame o a Cazamariposas.

Comparteix
M'agrada
Comentaris