Foto Mestre Pla_1440x961
Pati de l'escola Mestre Pla
09/02/2024 Actualitat
Visites i portes obertes a les escoles a partir del dia 16

Tots els centres de la vila tornen a oferir visites i xerrades presencials i, en alguns casos, es demana a les famílies reservar prèviament l’assistència. L'ACTUAL publica avui un suplement​​​​​​​ amb totes les ofertes formatives dels centres de cara a la preinscripció del proper curs

Redacció

Els centres escolars de Castellar del Vallès han donat a conèixer el calendari de visites i jornades de portes obertes a les seves instal·lacions, que engegaran el 16 de febrer, amb motiu de la proximitat de la preinscripció escolar per al curs 2024-2025.


Tots els centres de la vila tornen a oferir visites i xerrades presencials i, en alguns casos, es demana a les famílies reservar prèviament l’assistència.


El calendari complet de les sessions, i com inscriure’s a les xerrades o visites es pot consultar a www.castellarvalles.cat/portesobertes. D’altra banda, com ja s’ha fet en cursos anteriors, tota la informació sobre l’oferta educativa castellarenca en els àmbits de l’educació infantil i primària, l’educació secundària i els ensenyaments postobligatoris es publica avui en un suplement especial amb L’ACTUAL. Amb aquesta publicació, l’Ajuntament de Castellar del Vallès donarà suport a la difusió de la tasca que porten a terme els centres.


CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR
La preinscripció escolar per al curs 2024-2025 començarà el 6 de març, amb la presentació de sol·licituds dels infants de segon cicle d’educació infanti i d’educació primària, que s’allargarà fins al 20 de març. Dos dies més tard, el 8 de març, i també fins al 20 de març, serà el torn de la preinscripció a educació secundària obligatòria (ESO).


En el cas del batxillerat, dels cicles de formació professional de grau mitjà i superior, dels cicles d’arts plàstiques i disseny i dels ensenyaments esportius, encara no s’han fet públiques les dates dels períodes de preinscripció. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris