forcadelldolors_950x634
Carme Forcadell, esquerra i dempeus, s'adreça a la regidora Dolors Ruiz d'ERC de Castellar, asseguda a la dreta || ERC
08/10/2021 Actualitat
Trobada d’electes d’ERC amb Carme Forcadell

La regidora d'ERC de Castellar Dolors Ruiz va participar en la trobada que va comptar amb les secretàries de feminismes dels municipis vallesans

Les secretàries de feminismes i les dones electes del Vallès Occidental d’ERC van fer dijous passat una trobada amb  Carme Forcadell a Vacarisses. L’objectiu principal de la trobada, segons expliquen des d’ERC, ha estat “generar un espai de coneixença, vincles i treball en equip, després del llarg temps de la presidenta del Parlament reclosa a la presó”. Forcadell va explicar a les assistents que “és important que les dones hi siguem a la política. Nosaltres, com a dones, volem tenir poder, però volem tenir aquest poder no per fer el mateix de sempre, volem fer la transformació feminista” afegint tot seguit: “La revolució més important del segle XXI serà la revolució feminista, i transformarà realment el món i la societat”.

 

Entre les assistents, va ser-hi present la regidora d’ERC de Castellar Dolors Ruiz i la també representant lcoal Olga Torrents, les quals van compartir amb la resta de companyes experiències del seu dia a dia i de la seva dedicació a la política i com es compagina amb l’activitat més personal.

Comparteix
M'agrada
Comentaris